Της Ελένης Νικολούλια
Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει το φυστικοβούτυρο που με τόσο πάθος απολαμβάνουν τα παιδιά στις αμερικάνικες ταινίες;
Σίγουρα άπειρες μιας και το peanut butter (φιστικοβούτυρο) αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια της Αμερικής και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες.
Ουσιαστικά αποτελεί έναν πολτό ψημένων φιστικιών. Και αυτό ακριβώς σκέφτηκε ο παραγωγός Αγριανίδης από τις Σέρρες ο οποίος εδώ και χρόνια ασχολείται με τους ξηρούς καρπούς εδώ και χρόνια.
Αποφάσισε λοιπόν όχι απλώς να βγάλει στην αγορά το πρώτο ελληνικό φιστικοβούτυρο αλλά επιπλέον να το παρουσιάσει στην πιο φυσική του μορφή, χωρίς πρόσθετα έλαια και ζάχαρη, με λιγότερα κορεσμένα λιπαρά και φυσικά χωρίς τα βλαβερά τρανς λίπη.
Μπορεί λοιπόν το αποτέλεσμα να μην είναι light, κάθε άλλο μιας και τα φιστίκια από μόνα τους έχουν εξαιρετικά υψηλή διατροφική αξία, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εξίσου νόστιμο και λαχταριστό και φυσικά επιπλέον είναι και ελληνικό.
Σίγουρα μια ωραία και πρωτότυπη ιδέα!
Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες