Μετά από τον πρώτο επιτυχημένο μήνα στη συμπρωτεύουσα, το WINEnot? συνεχίζει με 4 νέα σημεία για τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη.
Ο τρίτος κύκλος της πρωτοβουλίας της οινοποιίας TSANTALI επιλέγει εστιατόρια και winebars της πόλης και προσφέρει, κάθε μήνα, μια σειρά έξυπνων προτάσεων που συνδυάζουν τη γεύση με το ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Απριλίου:
Πέμπτη, 4 Απριλίου – Ζύθος Ντορέ
Τσιρογιάννη 7 , Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη - Κρατήσεις 2310 279010
& Κατούνη 5 , Λαδάδικα Θεσσαλονίκη - Κρατήσεις 2310 540284
Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:
Επιλογή από δύο μενού :
MENU Α
Χορτόσουπα βελουτέ
Μαϊντανοσαλάτα με πλιγούρι, σάρκα ντομάτας και φρέσκο κρεμμυδάκι
Πιλάφι με φακές και ρεβύθια (για δύο άτομα)
Φιλέτο γλώσσας στο τηγάνι
MENU Β
Πιταράκι με φέτα, δυόσμο και μέλι
Πράσινα φύλλα εποχής (ρόκα και σγουρή σαλάτα) με vinaigrette μελιού
Ιτς πιλάφ , αρωματικό ρύζι με ψιλοκομμένα συκωτάκια πουλιών, μοσχαρίσιο κιμά, κουκουνάρι και σταφίδες (για δύο άτομα)
Σουτζουκάκι με αρνί και ελαφρύ άρωμα σκόρδου και κύμινου
ΤΙΜΗ: 12,90 ευρώ/άτομο
Πέμπτη, 11 Απριλίου – ESTRELLA
Παύλου Μελά 48 -Θεσσαλονίκη-
Κρατήσεις 2310 272045
Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:
Χλιαρό τραχανά με τυροκαφτερή και ζεστό αρωματικό αλάτι και κρουτόν
Μελιτζάνες ξερόψηστες με κρέμα miso σε bagel
Ρολό κιμά με βραστό αβγό σε κριθαράκι κοκκινιστό
Profiteroles από τσουρέκι σε κρέμα χαλβά
ΤΙΜΗ: 15,00 ευρώ/άτομο
Πέμπτη, 18 Απριλίου – FISHαλλίδα
Nικολάου Πλαστήρα 79 – Καλαμαριά
Κρατήσεις 2310 029689
Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:
FISHαλλίδα σαλάτα (ανά δύο άτομα)
Καβουροσαλάτα (αλλοιφή) (ανά δύο άτομα)
Μανιτάρια τηγανιά (ανά δύο άτομα)
Μύδια σκορδάτα
Σουπιά σπέσιαλ
Το καλαμάρι ….. Τα σπάει!!!!
ΤΙΜΗ: 15,00 ευρώ/άτομο
Πέμπτη, 25 Απριλίου – AnassaRestaurant
Θεμιστοκλή Σοφούλη 26
Κρατήσεις 2311 821360
Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:
Σούπα σελινόριζας με τριμμένη φέτα και λάδι από σχοινόπρασο
Σαλάτα με ρόκα και πράσινα φύλλα, blue cheese, πέστο πατζαριού, πράσινο μήλο και καρύδι
Χοιρινό ribeye με caponata λαχανικών ήΓαριδομακαρονάδα
ή Ψαρόσουπα βελουτέ με φρέσκο λαβράκι, μπακαλιάρο και λαχανικά.
Cheese cake βανίλιας με αγριοκέρασο
ΤΙΜΗ: 15,00 ευρώ/άτομο
Σημείωση: Η δωρεάν παροχή οίνου TSANTALI αφορά σε:1 φιάλη ανά 2 άτομα, 2 φιάλες ανά 3-5 άτομα, 3 φιάλες από 6-8 άτομα.