Η Αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται στα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου και τις γεύσεις της θάλασσας, στο ελαιόλαδο, τα όσπρια και τα λαχανικά.
Με αυτά λοιπόν ως βασικές πρώτες ύλες ο χώρος του “La Brasserie” του ξενοδοχείου Titania, υποδέχεται την περίοδο της Σαρακοστής και έτσι από την Καθαρά Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Παρασεκυή αποφάσισε να σερβίρει καθημερινά νηστίσιμα πιάτα από ένα πλούσιο μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον executive chef του ξενοδοχείου, Χρήστο Τζιλήρα.
Δοκιμάζουμε πατατοσαλάτα με ελιές, χειροποίητη μουστάρδα, συνταγές με βότανα και λεμόνι, αλλά και γιουβέτσι με γαριδάκι, λαχανικά με μυρωδάτο δυόσμο, γίγαντες στο φούρνο, ασουρέ και μηλόπιτα με ταχίνι.
(Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, τηλ. 210 3326000)