Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, οι λάτρεις του κρασιού έχουν μια ακόμη αφορμή για να βρεθούν στα Βόρεια.
Ορισμένες από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος Τέχνη Οίνου, συνδυάζονται αρμονικά με ειδικά διαμορφωμένα μενού, επιμελημένα από τον executive chef του ξενοδοχείου Semiramis, Παναγιώτη Τσιργιώτη.
Τι θα δοκιμάσουμε;
Σούπα με άγρια μανιτάρια και λάδι λευκής τρούφας, με Ήδυσμα Δρυός, Λευκό, 2011, Chardonnay
Σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, λιαστές ντομάτες και καπνιστό μπέικον με Τέχνη Αλυπίας, Λευκό, 2011, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο
Σπιτικά ραβιόλι οσομπούκο με κονφί πατάτας με Ήδυσμα Δρυός, Ερυθρό, 2008, Merlot
Μπούτι από κουνέλι μπρεζέ με σπιτικά νιόκι πατάτας, ψητά ντοματίνια, εστραγκόν και σάλτσα από παλαιωμένο κόκκινο κρασί, με Τέχνη Αλυπίας, Ερυθρό, 2008, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah,
Κρεμ μπριλέ με βανίλια και μαρμελάδα από βατόμουρα με Sangiovese, Nebbiolo, Cabernet Sauvignon.
Τιμή ανά άτομο: 37 ευρώ.
Ξενοδοχείο Semiramis: Χαρ. Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ. 210 6284500.