Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρνει τη γαλοπούλα και στο Αθηναϊκό τραπέζι!

Ποιος δε λατρεύει τις εικόνες από καλοστολισμένα τραπέζια με την τεράστια γαλοπούλα στη μέση που βλέπει εδώ και χρόνια στις ταινίες;
Το Abovo στο Κεφαλάρι ετοίμασε ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για τη συγκεκριμένη ημέρα, και προτείνει:
Πρώτα πιάτα: Σούπα κολοκύθας με γκαλανγκάλ, ριζότο με κουκουνάρι και σταφίδες, σαλάτα με φασολάκια, μπρόκολο, καρύδια και γραβιέρα
Κυρίως: Γαλοπούλα ψητή με πουρέ πατάτας και σαλάτα με γλυκόξινο καρότο
Επιδόρπιο: Πανακότα με μαρμελάδα κολοκύθας
Τιμή: 35 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί (λευκό –Esmeralda ή κόκκινο – Iberico Torres)
(Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά, τηλ. 210 8015325)