Η μαστίχα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Ο σημαντικότερος διαγωνισμός Μεσογειακού Cocktail ξεκίνησε και για 3η χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό ο οποίος απευθύνεται σε bartenders και στόχος του είναι η δημιουργία και η προώθηση της κουλτούρας των μεσογειακών cocktails σε διεθνές επίπεδο.

Οι φετινοί προκριματικοί, περιλαμβάνουν συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και ΗΠΑ, ενώ συγκεκριμένα σε ό, τι αφορά την Ελλάδα διοργανώνεται με την υποστήριξη του Skinos Mastiha Spirit.

Το cocktail που θα αναδειχθεί πρώτο στο φετινό διαγωνισμό θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός του bar mixology στον κόσμο, στο Tales of the Cocktail.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ορισμένα από τα Skinos Cocktails βρίσκονται στις λίστες των γνωστότερων bars σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ συγκεκριμένα ένα από αυτά, το The Med που περιλαμβάνει Skinos, βασιλικό και λεμόνι επιλέχθηκε ως ένα από τα 8 signaturecocktails στο ManhattanCocktailClassic, το μεγαλύτερο bartending γεγονός της Νέας Υόρκης.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να λάβουν μέρος στο Mediterranean Cocktails Challenge πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά στο www.myskinos.com/mcc την αίτηση συμμετοχής μαζί με τα στοιχεία τους και την πρωτότυπη signature συνταγή τους, έως τις 15/04/2013.

Πάρτε μια γεύση από τον περσινό διαγωνισμό: