Η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση ολοκληρώθηκε και φέτος με τρομερά μεγάλη επιτυχία.
Ανάμεσα στις παράλληλες εκδηλώσεις της ήταν και το HORECA Wine, από το οποίο ξεχώρισε η γευσιγνωσία των 6 ακριβότερων ελληνικών κρασιών.
Κρατάμε σημειώσεις και δοκιμάζουμε με την πρώτη ευκαιρία:
- T-Οίνος (Λευκό): Ασύρτικο του 2008 από την Τήνο. Συσκευάσθηκαν μόλις 7.000 φιάλες, περιέχει 13.5% αλκοόλ και κοστίζει 40 ευρώ.
- Σιγάλας – Νυχτέρι, Grande Reserve (Λευκό): Του 2009 από τη Σαντορίνη. Περιέχει 15% αλκοόλ και κοστίζει 35 ευρώ.
- Κοκκινόμυλος Τσέλεπου (Κόκκινο): Merlot του 2010. Περιέχει 14,5% αλκοόλ και κοστίζει 22 ευρώ.
- Οινότρια Γη (Κόκκινο): Από τις ποικιλίες Αγιωργίτικο και Syrah, του 2007. Συσκευάσθηκαν 4.000 φιάλες, περιέχει 14,5% αλκοόλ και κοστίζει 30 ευρώ.
- Emphasis Tempranillo (Κόκκινο): Του 2008 από τη Δράμα, από το Κτήμα Παυλίδη. Συσκευάσθηκαν 5.000 φιάλες, περιέχει 14% αλκοόλ και κοστίζει 17 ευρώ.
- Nebbiolo – Karipidis, Special Edition (Κόκκινο): Μια ειδική έκδοση του 2006 που συσκευάστηκε μόλις σε 3.500 φιάλες. Περιέχει 13.5% αλκοόλ και κοστίζει 30 ευρώ.