Η National Restaurant Association της Νέας Υόρκης, δημοσίευσε τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στα bars.
Η καθιερωμένη λίστα του Αμερικανικού Οργανισμού είναι και φέτος στον αέρα και είναι αποτέλεσμα έρευνας ανάμεσα σε περισσότερους από 200 bartenders, όλοι μέλη της Ένωσης Bartender της Νέας Υόρκης.
Τα αποτελέσματα, αποδεικνύουν έντονη προτίμηση στη μπύρα, ενώ σημαντική θέση στις προτιμήσεις των bartenders έχει και η στροφή προς οτιδήποτε τοπικό ή παραγόμενο από μικρούς παραγωγούς.
1. Τα παλαιωμένα αποστάγματα
2. τα βρώσιμα cocktails αποτέλεσμα μοριακής μείξης και εκείνα που λειτουργούν ως συνοδευτικά σε φαγητό
3. Τα culinary cocktails (με συστατικά όπως το μπαλσάμικο, το αυγό, το μέλι κλπ)
4. Τα μικρής παραγωγής ποτά
5. Τα τοπικά αποστάγματα
6. Τα τοπικά και βιολογικά φρούτα και λαχανικά
7. Οι σομελιέ μπύρας
8. Τα signature cocktails από διάφορα μέρη του κόσμου
9. Τα cocktails με βάση τη μπύρα
10. Η μπύρα από τοπικούς παραγωγούς