Αγαπάς τους άντρες; Πήγαινε Spiti

Κάθε Νοέμβριο, είναι η περίοδος όπου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του παγκόσμιου κινήματος Movember.

Μέσα από τον πιο ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο, το Movember παγκοσμίως έχει ως σκοπό να κάνει την ανδρική υγεία – διασκέδαση, επανατοποθετώντας τα μουστάκια στα πρόσωπα, και παράλληλα ενημερώνοντας για θέματα υγείας των αντρών, με κύριο αντικείμενο τον καρκίνο του προστάτη, την πρόληψη και την αναγκαιότητα για τακτικές εξετάσεις, καθώς και την αντρική κατάθλιψη.

Κατά την έναρξη του Movember, οι άντρες παρουσιάζονται με ένα φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Οι συμμετέχοντες στο κίνημα (Mo Brothers) αφήνουν όλο τον υπόλοιπο μήνα μουστάκι, ενώ οι γυναίκες, (Mo Sisters) έχουν ως στόχο τη “στρατολόγηση” νέων μελών και την ενημέρωση του κοινού για θέματα ανδρικής υγείας.

Όσο για το Spiti Cocktail Bar στο Χαλάνδρι, έχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στηρίξει ενεργότατα το κίνημα με εβδομαδιαία events κατά τα οποία barbers μεταβαίνουν στο χώρο, ξυρίζουν τα γένια των ανδρών και δημιουργούν με αυτόν τον τρόπο μουστάκι στους θαμώνες τους.

Πίσω από την ιδέα, βρίσκεται ο bar manager του Spiti Cocktail Bar, Γιάννης Κοροβέσης, ο οποίος έφερε το κίνημα του Movember στην Ελλάδα και αποτελεί ένας από τους ισχυρότερους υποστηρικτές αλλά και τον πρώτο εκπρόσωπό του στη χώρα μας.

Όσο για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, το Spiti μας καλεί στο τελευταίο Movember Session του, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου από τις 18:00 το απόγευμα, κατά το οποίο θα απολαύσουμε (άντρες και γυναίκες) cocktails συνοδεία… free ξυρίσματος από την ομάδα του 1900 The Barber Shop.

(Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6833677)