Έλαβε γράμμα από το νεκρό πατέρα της, 70 χρόνια μετά

Μία απίστευτη ιστορία, ένα από τα παράξενα και γλυκόπικρα παιχνίδια της ζωής, έζησε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία πρόσφατα έλαβε ένα γράμμα από... το νεκρό πατέρας της.

Ο στρατιώτης, Τζον Έντιγκτον, έγραψε ένα γράμμα στη γυναίκα του λίγο πριν το θάνατό του το 1944,  ενώ η κόρη του ήταν μόλις 3 μηνών. Ο Τζον έστειλε το τρισέλιδο γράμμα στην οικογένειά του, ενώ βρισκόταν στο Τέξας, λίγο πριν σταλεί στο εξωτερικό για να πολεμήσει στο Β' παγκόσμιο Πόλεμο και πεθάνει στην Ιταλία.

Ο στρατιώτης αφιέρωνε την πρώτη σελίδα στη σύζυγό του, λέγοντας ότι ελπίζει ότι δεν το θεωρεί "ανόητο", που γράφει γράμμα σε ένα παιδί, το οποίο δεν μπορούσε να διαβάσει. 

Στη συνέχεια, ο Τζον έγραφε στην νεογέννητη κόρη του πόσο πολύ την αγαπάει και ότι, παρόλο που δεν θα την έβλεπε "για κάποιο χρονικό διάστημα," ήθελε να ξέρει ότι ήταν πάντα στο μυαλό του. "Σ 'αγαπώ τόσο πολύ", αναφέρει η επιστολή. "Η μαμά και ο μπαμπάς θα σου δώσουμε όλη την αγάπη που έχουμε".

Η Πέγκυ Έντιγκτον-Σμιθ παρέλαβε το γράμμα του πατέρα της, μαζί με το μετάλλιο της "Πορφυρής Καρδιάς", που είχε απονεμηθεί στο στρατιώτη Έντιγκτον, σε μια άκρως συγκινητική τελετή, στη Νεβάδα.

Το γράμμα του πατέρα προς την κόρη, και το μετάλλιο βρήκε πριν 14 χρόνια μια γυναίκα από το Σαιντ Λούις, ενώ βοηθούσε τον άνδρα της να καθαρίσει το σπίτι των παππούδων του, μέσα σε ένα κουτί με αναμνηστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. 

Η Ντόνα Γκρέγκορυ έκτοτε προσπαθούσε να εντοπίσει την παραλήπτρια και τα κατάφερε μετά από 14 χρόνια !

"Προφανώς, ο πεθερός μου και ο κος Έντιγκτον ήταν μαζί στον πόλεμο, φίλοι, και κράτησε τα γράμμα και το μετάλλιο, όταν επέστρεψε σπίτι", είπε συγκινημένη η Ντόνα.