Το πηρούνι ως ανδρικό ερωτικό βοήθημα!

Ένα φρικτό ατύχημα, με ένα πηρούνι που καρφώθηκε (κρατηθειτε!) στο πέος ηλικιωμένου, άνοιξε τη συζήτηση για την αντοχή των γεννητικών οργάνων του άνδρα στον πόνο.

Μιας και το ανδρικό πέος, μαζί με τους όρχεις, αποτελούν και πηγές ηδονής, ο Δρ. Κεντ Σέπκοβιτς ανέπτυξε το ανέφικτο.

Στο ανατριχιαστικό, υποθετικό (ελπίζουμε!) παράδειγμα ότι ένα πηρούνι έχει καρφωθεί, από τη βάλανο στην ουρήθρα ενός ανδρικού πέους (όχι του δικού σας, μη φοβάστε!) ο άνδρας ενδέχεται να νιώσει και ηδονή, εκτός από πόνο!

Ο Δρ. Σέπκοβιτς εξηγεί ότι η ουρήθρα είναι σημείο που τραβά την ηδονή μέσα στο ανδρικό σώμα και εν πολλοίς, την καθορίζει. Φαντάζομαι, βέβαια, ότι ο Θεός είχε προνοήσει αυτές οι λειτουργίες να γίνονται με τη σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια βασανιστηρίων του μεσαίωνα, είχαν εφευρεθεί από... σκοτεινά ανθρώπινα μυαλά τρόποι βασανισμού μέσω αφόρητων πόνων στο πέος. Από την άλλη, το dailybeast.com ανίχνευσε ότι sex shops πωλούν εργαλεία... γλυκιάς ταλαιπωρίας του ανδρικού πέους (περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!), τόσο επίγεια, όσο και διαδικτυακά, ως σεξουαλικά βοηθήματα.

Πού είχαμε μείνει; Α, ναι, στη φυσιολογία της ουρήθρας, η οποία αποκτά καίρια σημασία για την πρόκληση της ηδονής. Έρευνες σε ανθρώπους με προβλήματα ούρησης έδειξαν ότι η διάμετρος της ουρήθρας μικραίνει μετά από οποιαδήποτε φλεγμονή ή ταλαιπωρία και η πλήρης επανόρθωση καθυστερεί.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του σεξ, λόγω του σπέρματος, γίνεται κάτι περίπου το ίδιο. Η ουρήθρα δε συστέλλεται, αλλά πιέζεται μέχρι από τη βάλανο να εξωτερικευτεί το σπέρμα.

(Οι πληροφορίες που λένε ότι το 97% των αναγνωστών του συγκεκριμένου θέματος κάνουν click σε άλλη σελίδα σ' αυτό το σημείο ελέγχονται ως ανακριβείς...).

Ο Δρ. Κεντ Σέπκοβιτς υποστηρίζει ότι εδώ και έναν αιώνα ο άνθρωπος πειραματίζεται μέσω εργαλείων για περισσότερη ηδονή μέσω της ουρήθρας. Και αναρωτιόμαστε: όλα αυτά τα προκάλεσε ένα πηρούνι;