Αστυνομικός συναντούσε τις 33 ερωμένες του εν ώρα υπηρεσίας

Διπλοβάρδια; Μόνο; Όχι μια, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά 33!

33 ερωμένες είχε ένας αστυνομικός από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας ο οποίος ζωνόταν τα όπλα του και έβγαινε να συναντήσει το χαρέμι του.

Μάλιστα τις περισσότερες τις έβλεπε εν ώρα υπηρεσίας και πολύ συχνά έκανε το περιπολικό... κρεβατοκάμαρα. Πώς να προλάβει ο άνθρωπος να βγάλει τη βάρδια;

Η ιστορία του 42χρονου ένστολου καζανόβα αποκαλύφθηκε όταν μια 31χρονη μητέρα δύο παιδιών κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ότι την εξαπάτησε και πρόδωσε την εμπιστοσύνη που της είχε εμπνεύσει ως ευυπόληπτο μέλος του αστυνομικού σώματος της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Όπως κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια στους συναδέλφους του 42χρονου, εκείνος την επισκεπτόταν στο σπίτι της κατά την ώρα της υπηρεσίας του και έκαναν έρωτα, ενώ άφηνε και τα δύο παιδιά της να παίξουν με το περιπολικό.

Μετά την καταγγελία, το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας προχώρησε σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του Όσμπορν, στο οποίο βρήκε τα ονόματα 33 γυναικών με τις οποίες σχετιζόταν ο συνάδελφός τους, ο οποίος μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις έβλεπε και τέσσερις από αυτές σε μια μέρα, ενώ έστελνε τα ίδια ακριβώς μηνύματα σε διάφορες ερωμένες του την ίδια στιγμή.

Ο 42χρονος αστυνομικός Μαρκ Όσμπορν, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.