Φυλακίστηκε επειδή έκανε σεξ με… τον καναπέ του!

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή επειδή τριβόταν πάνω σε έναν καναπέ στη μέση του δρόμου καταδικάστηκε ένας άνδρας από το Wisconsin των ΗΠΑ.

Ο 47χρονος Gerard Streator ένιωσε μια ανεξήγητη έλξη για τον καναπέ και δεν αντιστάθηκε στο σεξουαλικό... κάλεσμα. Για κακή του τύχη όμως , την ώρα που ερωτοτροπούσε με τον καναπέ, τον είδε ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε από την περιοχή κάνοντας τζόκινγκ.

 Ο αστυνομικός νόμιζε ότι ο άντρας έκανε σεξ - ίσως δια της βίας- με ένα άλλο άτομο καθώς, όπως κατέθεσε, έβλεπε "τους γλουτούς του να ανεβοκατεβαίνουν και να τρίβει το πέος του μεταξύ των δύο μαξιλαριών". Όταν πλησίασε και φώναξε "τι κάνετε εκεί", ο 47χρονος έφυγε τρέχοντας- ενώ βρισκόταν σε διέγερση- αποκαλύπτοντας ότι έκανε σεξ μόνος του, με τον καναπέ! 

Ο άνδρας συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση για ... ασέλγεια (σε ποιον;). 

Ακόμα, o 47χρονος θα πληρώσει  243 δολάρια δικαστικά έξοδα, ενώ του απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε υλικό πορνογραφίας.