Ρεπόρτερ πάτησε πάνω σε έναν άνθρωπο για να βγάλει το ρεπορτάζ!

Κάποιοι πατούν επί πτωμάτων προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν με οποιοδήποτε κόστος και οποιοδήποτε τρόπο. Το να πατά όμως κάποιος επί…ώμων, προκειμένου να επιτελέσει καλύτερα την εργασία του, διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας!

Έτσι αποφάσισε να πράξει ένας Ινδός δημοσιογράφος, ο οποίος κάλυπτε τις τελευταίες σφοδρές πλημμύρες στο βόρειο τμήμα της χώρας. Προκειμένου να μπορεί ανεμπόδιστα να κάνει τη δουλειά του, δε δίστασε να ζητήσει από ένα ντόπιο κάτοικο να τον βοηθήσει, προσφέροντάς του τους ώμους του και…μερικούς χρήσιμους πόντους ύψος. Ο Narayan Pargaien ωστόσο, που δουλεύει σε τοπικό κανάλι, δηλώνει πως η κριτική που δέχτηκε μετά από τα επίμαχα πλάνα, ήταν άδικη: "Μας κατηγορούν ως απάνθρωπους και αναίσθητους αλλά στην πραγματικότητα βοηθήσαμε πολλά από τα θύματα εκεί", αναφέρει.

Ο δημοσιογράφος συνεχίζει, λέγοντας πως ο ντόπιος ο ίδιος ήταν που προσφέρθηκε να τον ανεβάσει στους ώμους του, σε ένδειξη σεβασμού. Επίσης, κατηγόρησε τον κάμεραμαν διότι έδειξε ολόκληρο το πλαίσιο, αδικώντας τον, αλλά και ότι δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο. Περίπου 1000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που ακολούθησαν μετά τα μέσα του μήνα στην επαρχία Uttarakhand, ενώ ο στρατός με τη βοήθεια ελικοπτέρων έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να μετακινηθούν από τις εστίες τους.