Room service… τέλος

Πολύ σύντομα οι σερβιτόροι με τις μαύρες στολές που σπρώχνουν τα καροτσάκια με τις λιχουδιές στους διαδρόμους του Hilton Midtown θα αποτελούν παρελθόν από τις υπηρεσίες του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.  

Το ξενοδοχείο αποφάσισε να βάλει τέλος στο room service εξαιτίας της μείωσης των παραγγελιών! Μάλιστα,  εκπρόσωπος της  αλυσίδας ξενοδοχείων, ο Μαρκ Ρίτσι, είπε ότι μέχρι και 55 υπάλληλοι του ξενοδοχείου θα χάσουν την δουλειά τους καθώς πλέον τόσο οι επιχειρηματίες πελάτες του ξενοδοχείου όσο και οι απλοί τουρίστες δεν παραγγέλνουν φαγητό η ποτό στα δωμάτια επειδή ήδη  πληρώνουν μεγάλα ποσά για μία κράτηση-  με τις τιμές του απλού δωματίου να ξεκινούν από περίπου 240 δολάρια την βραδιά χωρίς τους φόρους.

 Η ασυνήθιστη αυτή απόφαση για ξενοδοχεία αυτής της κλάσης, μπορεί να μειώσει τις δαπάνες τις επιχείρησης αναμένεται όμως να δυσαρεστήσει αρκετούς από τους πελάτες του ξενοδοχείου καθώς, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ένα ξενοδοχείο χωρίς ρουμ σέρβις δεν έχει καμία αξία.

Το ξενοδοχείο New York Hilton Midtown, που διαθέτει 2.000 δωμάτια και βρίσκεται στην εμπορική περιοχή του Μανχάταν, είναι δημοφιλές τόσο σε επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά όσο και σε τουρίστες καθώς και για συνεδριακό τουρισμό.