Τα πιο… ερωτικά πανεπιστήμια της Βρετανίας

Είναι μία λίστα πανεπιστημίων  που δεν βασίζεται στα ακαδημαϊκά αριστεία, αλλά,  τα αποτελέσματά της θα ληθφούν σίγουρα υπόψιν  από τους περισσότερους  εφήβους που ψάχνουν σε πιο ίδρυμα θα σπουδάσουν.'

Ερευνα της ιστοσελίδας Studentbeans.com- όπου συμμετείχαν 6.653 φοιτητές- ανέδειξε τα πιο ερωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Βρετανίας- τα πανεπιστήμια που παίρνουν παίρνει τα πρωτεία… στο σεξ- και τα πιο παγκοσμία αναγνωρισμένα ιδρύματα της  Οξφόρδη και του Κέμπριτζ έρχονται τελευταία!

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το πανεπιστήμιο του Roehampton (από την 99η θέση που βρισκόταν την προηγούμενη χρονιά!),  με τους φοιτητές να αλλάζουν κατά μέσο όρο 6.32 σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στη θέση δεύτερη κατατάσσεται το Liverpool Hope με μέσο όρο 6,06, ακολουθεί το Open University με 5,91 και το University of Dundee με 5,55.

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρίσκεται στην 33η θέση με μέσο όρο 4,17,του Κέμπριτζ στην 44η με 3,92 και το LSE στην 18η με μέσο όρο συντρόφων κατά τη διάρκεια των σπουδών στο 4,68.

Στην τελευταία θέση, την 100η,  ήρθε το πανεπιστήμιο του Salford, όπου οι φοιτητές μάλλον ενδιαφέρονται αρκετά για τις σπουδές τους και την απόδοσή τους, καθώς ο μέσος όρος σεξουαλικών σχέσεων ήταν μόλις 1,35.