Διηύθυνε τοκ-σόου επί δυόμισι ημέρες!

Ένας Νεπαλέζος τηλεπαρουσιαστής έσπασε όλα τα ρεκόρ και κέρδισε μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες αφού κατάφερε να μείνει στον "αέρα" και να διευθύνει ένα τοκ-σόου με θέμα τον Βούδα επί δυόμισι ημέρες!

Ο Ραμπί Λαμιτσάνε, πρώην δημοσιογράφος που σήμερα εκτελεί χρέη μάνατζερ σε ένα φαστ-φουντ στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, επέστρεψε στην πατρίδα του για τη μαραθώνια τηλεοπτική συζήτηση που διήρκεσε συνολικά 62 ώρες και 12 λεπτά. Ο 36χρονος βγαίνοντας από τα στούντιο της τοπικής τηλεόρασης δήλωσε για το κατόρθωμά του "Δεν ήταν δύσκολο σωματικά, όμως ορισμένες φορές δυσκολευόμουν να συγκεντρωθώ".

Ο Λαμιτσάνε συζήτησε θέματα της επικαιρότητας με πολιτικούς, καλλιτέχνες, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, κοινωνικούς λειτουργούς και δημοσιογράφους. Ο διάλογος γινόταν στα νεπαλέζικα, αλλά υπήρχαν και υπότιτλοι στα αγγλικά. Έτσι, η εκπομπή "Ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ" κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 52 ωρών που είχαν πετύχει το 2011 δύο Ουκρανοί.

Η διοίκηση των ρεκόρ Γκίνες επέτρεπε στον Λαμιτσάνε να κάνει διάλειμμα πέντε λεπτών κάθε ώρα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί πόση ήταν η τηλεθέαση. Από πλευράς του, ο 36χρονος είπε ότι δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό καθ' όλη τη διάρκεια του τοκ-σόου, έτρωγε κυρίως φρούτα, έπινε 15 καφέδες ημερησίως και πολλά ισοτονικά ποτά. Όπως είπε, στόχος της εκπομπής αυτής ήταν να λυθεί άπαξ δια παντός η παρεξήγηση γύρω από τη γενέτειρα του Βούδα.