Ένας μεθυσμένος πάνω σε σύρμα

Μια περίεργη παρόρμηση είχε ένα Κινέζος που , αφού ήπιε μερικά ποτηράκια παραπάνω, αντί πχ να γδυθεί αποφάσισε να σκαρφαλώσει -άγνωστο πως- σε μια κολόνα ηλεκτρισμού!

Σε ύψος εννέα μέτρα ύψος και έχοντας  άγνοια κίνδυνου, ο νεαρός άνδρας άρχισε να σύρεται κρεμασμένος ανάποδα  στα καλώδια υψηλής τάσης και τα ακροβατικά του συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου, που άλλοι παρακολουθούσαν τρομαγμένοι και άλλοι γελούσαν.

Αμέσως ενημερώθηκε η τοπική εταιρία ηλεκτρισμού, η οποία αναγκάστηκε να διακόψει την παροχή του ρεύματος στην περιοχή. Ένας πυροσβέστης σκαρφάλωσε στην κολόνα και προσπάθησε να πείσει τον νεαρό μεθυσμένο άντρα να κατέβει μαζί του αλλά μάταια.

Μέχρι που ξαφνικά, οι δυνάμεις του νεαρού... ακροβάτη τον εγκαταλείπουν . Ο νεαρός πέφτει στην από κάτω σειρά καλωδίων, ταλαντεύεται για λίγα δευτερόλεπτα και στην συνέχεια πέφτει στο  φουσκωτό στρώμα που είχε στήσει από κάτω η αστυνομία.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο άνδρας δεν τραυματίστηκε ,  είχε όμως υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ στο αίμα του . Το πως κατάφερε όμως να σκαρφαλώσει στην κολόνα,σε ύψος 9 μέτρα, δεν εξηγείται στο ρεπορτάζ...