Τρανσέξουαλ ισχυρίζεται ότι τη βίασαν 2.000 φορές μέσα σε αντρικές φυλακές

Η Mary, επιχείρησε να αποδράσει τρεις φορές προκειμένου να ξεφύγει από τον εφιάλτη και την κακοποίηση

Η Mary, όχι το πραγματικό της όνομα, δεν ήταν μια “φυσιολογική” κρατούμενη στις αντρικές φυλακές Boggo Road Prison στην Αυστραλία. Η Mary ειναι μια τρανσέξουαλ, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς όπως εξομολογήθηκε στο news.com.au, τη βίασαν τουλάχιστον 2.000 φορές.

Η ίδια, είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για κλοπή αυτοκινήτου και όπως ανέφερε, έζησε την απόλυτη κόλαση.
Κι αυτό, γιατί τα νέα ότι η ίδια ήταν τρανσέξουαλ, ταξίδεψαν γρήγορα στη φυλακή, με αποτέλεσμα να υποστεί τη σεξουαλική βία από τους συγκρατούμενούς της.
«Μια επίσης ντροπιαστική στιγμή ήταν όταν αναγκάστηκα να γδυθώ για πρώτη φορά στη φυλακή, για να μου κάνουν σωματικό έλεγχο. Πολλοί εκεί μέσα δεν ήξεραν ότι είμαι τρανσέξουαλ. Τότε το έμαθαν και άρχισαν τα προβλήματα», εξομολογείται η ίδια.”Ποτέ, ποτέ δεν ήθελα να κάνω σεξ με τους κρατούμενους. Ο μόνος λόγος που το έκανα, είναι γιατί φοβόμουν”, θυμάται.
Η Mary, επιχείρησε να αποδράσει τρεις φορές προκειμένου να ξεφύγει από τον εφιάλτη και την κακοποίηση. Τι κι αν όλα αυτά συνέβησαν την δεκαετία του 1990, δεν κατάφερε ποτέ να συμφιλιωθεί με όσα έζησε πίσω από τα σίδερα και να έχει μία φυσιολογική ζωή όταν πια ήταν ελεύθερη.