Πρώην στριπτιζέζ που έγινε δικαστής βρέθηκε νεκρή

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο θάνατος της

Η Diana Hampton εργαζόταν στο παρελθόν ως χορεύτρια και στριπτιζέζ σε νυχτερινά μαγαζιά. Κάποια στιγμή αποφάσισε πως την ενδιαφέρει ο δικαστικός κλάδος. Έτσι μελέτησε σκληρά και μπήκε στη Νομική Σχολή, ενώ στη συνέχεια εκλέχθηκε δικαστής στη Νεβάδα. Μάλιστα, είχε δεχθεί έντονη κριτική για το παρελθόν της, το οποίο ουδέποτε αποκήρυξε ή προσπάθησε να αποκρύψει. Μάλιστα, δήλωνε σε κάθε ευκαιρία πως η προηγούμενη δουλειά της δε θα ήταν ποτέ δυνατό να την επηρεάσει στο ελάχιστο κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Υπηρετούσε τη δικαιοσύνη για πάνω από 10 χρόνια και μάλιστα συνεργαζόταν με άτομα μικρότερων ηλικιών προκειμένου να τα αποτρέπει από το έγκλημα. Οι συνάδελφοί της εξαίρουν την παροιμιώδη αποφασιστικότητα και επιμονή της να γίνει δικαστής, καθώς και την αφοσίωσή της στο λειτούργημα αυτό.

Η Hampton, υπόδειγμα ατόμου που διάγει υγιεινή ζωή, προκάλεσε έκπληξη στους κύκλους της με τον απρόσμενο θάνατό της. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες πάντως, δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία που να οδηγούν σε δολοφονία... Ωστόσο παραμένει μυστήριο...