Μαμά απειλείται με πρόστιμο επειδή ο γιος της κάνει φασαρία

Μπορεί να κληθεί να πληρώσει 550 δολάρια

Σε μια γειτονιά του Σίδνεϋ, μένει μια μαμά με τον 19 μηνών γιο της. Όμως η εταιρεία που διαχειρίζεται το συγκρότημα των διαμερισμάτων απειλεί να τη σύρει στα δικαστήρια και να αντιμετωπίσει πιθανότητα επιβολής προστίμου ύψους 550 δολαρίων. Αιτία; Το ότι το παιδί κάνει «υπερβολική φασαρία».

Μάλιστα, η εταιρεία απέστειλε και σχετική επιστολή στη μητέρα του παιδιού, όπου αναφέρεται πως έχουν υπάρξει επανειλημμένως παράπονα από γείτονες για φωνές και κραυγές. Η μητέρα δημοσίευσε το έγγραφο στο λογαριασμό της στο Facebook. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συμπεριφορά αυτή παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας που έχει συναφθεί με την ένοικο του διαμερίσματος.

Η εν λόγω ένοικος περιμένει και δεύτερο παιδί εντός του επόμενου μήνα και πληρώνει 560 δολάρια Αυστραλίας για ένα μικρό διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, στα ανατολικά προάστια του Σύδνεϋ. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, δηλώνουν εξαιρετικά προσεκτικοί με τους γείτονές τους. Και αναρωτιούνται τι θα γίνει μετά την έλευση και του δεύτερου παιδιού…