Το Gangnam Style έκαψε το κοντέρ του YouTube

Το διάσημο πλέον τραγούδι και βιντεοκλίπ του Νοτιοκορεάτη ράπερ Psy, το Gangnam Style τερμάτισε κυριολεκτικά τα κοντέρ στο YouTube αναγκάζοντας την εταιρεία να αλλάξει τις ρυθμίσεις της σελίδας και να αλλάξει τον αριθμό των ψηφίων στα views (προβολές) προκειμένου να χωρά τις προβολές - κλικ του βίντεο!

Δηλαδή, το βίντεο έχει πλέον 2.155.653.764 (δηλαδή πάνω από 2 δισεκατομμύρια views την 4η Δεκεμβρίου που ανέβηκε το θέμα στο news.gr). Όμως το YouTube δεν είχε πρόβλεψη για τόσο πολλά views.

Έτσι, και προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πάλι πρόβλημα, όχι τόσο σύντομα τουλάχιστον, η YouTube αύξησε τον αριθμό των views που μπορεί να "χτυπήσει" ένα βίντεο σε 9,223,372,036,854,775,808 (δηλαδή πεντάκις εκατομμύρια!!).

Το σουρεαλιστικό βιντεοκλίπ του Gangnam Style έσπασε κάθε προηγούμενο δημοφιλίας το 2012 οπότε προβλήθηκε για πρώτη φορά.

"Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ένα βίντεο θα έχει προβολές μεγαλύτερες από αυτές που υποστηρίζει το 32-bit σύστημα μας... μέχρι που γνωρίσαμε τον Psy" ήταν η λιτή ανακοίνωση της εταιρείας για ό,τι έγινε!