Εικόνες θρίλερ σε αεροπλάνο: Επιβάτης αστειεύτηκε ότι έχει Έμπολα

Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί... Αυτό ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί ένας 54χρονος άνδρας που επιβιβάστηκε σε πτήση από τις ΗΠΑ για τη Δομινικανή Δημοκρατία όταν αποφάσισε να κάνει μαύρο χιούμορ.

Έτσι, εν μέσω του πανικού που επικρατεί ανά τον κόσμο για την επιδημία Έμπολα, ο εν λόγω κύριος θεώρησε καλό να αστειευτεί ότι πάσχει από Έμπολα.

Ο 54χρονος έκανε το αστείο καθώς βρισκόταν σε αεροπλάνο της US Airways από τη Φιλαδέλφεια προς την Πούντα Κάνα.

Επικράτησαν σκηνές... θρίλερ.

"Απλώς αστειυόμουν", δήλωσε την ώρα η ειδική υγειονομική ομάδα με μπλε στολές προστασίας και μάσκες τον κρατούσε και τον συνόδευε εκτός του αεροπλάνου.

Έτσι, αντί να περάσει δύο εβδομάδες διακοπών στην Δομινικακή Δημοκρατία, όπως σχεδίαζε, ο άνδρας στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ήταν αρνητικά για τον ιό Εμπολα, όμως τα λόγια του εν πτήσει προκάλεσαν εκνευρισμό και την αποδοκιμασία των συνεπιβατών του και του πληρώματος.

"Θεωρώ ότι αυτός που το είπε αυτό είναι ηλίθιος και το λέω δυνατά και δεν με νοιάζει εάν το ακούει", ανακοίνωσε από το μικρόφωνο του αεροπλάνου μία αεροσυνοδός πριν από την επέμβαση της ειδικής υγειονομικής μονάδας.