Ο αμερικανικός στρατός ανακάλυψε την πίτσα που δεν χαλάει ποτέ !

Ερευνητές του στρατιωτικού εργαστηρίου ερευνών της Μασαχουσέτης ανακοίνωσαν, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, ότι ανακάλυψαν την πίτσα που δεν χαλάει ποτέ !

Σύμφωνα πάντα με το ΑΡ, η πίτσα αυτή δεν χρειάζεται ψυγείο ή κατάψυξη και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Για την ακρίβεια, δεν έχει διάρκεια εφ' όρου ζωής, αλλά τρία χρόνια (εντυπωσιακή διάρκεια όπως και να έχει !).

Και αν διερωτηθεί κανείς, "μα γιατί ασχολείται ο στρατός με την πίτσα;", η απάντηση είναι απλή: γιατί το πιο αγαπημένο πιάτο, που ζητούν οι στρατιώτες να φάνε στο μέτωπο του πολέμου, είναι η πίτσα. Συγκεκριμένα, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ κάνουν κάθε χρόνο έρευνα ζητώντας από τους στρατιώτες, που υπηρετούν στο εξωτερικό, να τους πουν τι θα ήθελαν να τρώνε στο μέτωπο του πολέμου, εκεί που το μαγείρεμα είναι σχεδόν αδύνατο. Από το 1981 η απάντηση είναι σταθερή : πίτσα !

Το μεγάλο πρόβλημα με την πίτσα είναι το τυρί, που μουχλιάζει και χαλάει, αλλά και το ζυμάρι, που αναπτύσσει μύκητες. Οι επιστήμονες του στρατού υποστηρίζουν ότι βρήκαν λύση και στα δυο αυτά προβλήματα.

Για την ώρα, πάντως, η πίτσα, που δεν χαλάει, βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και δεν έχει δοκιμάσει κανείς τη γεύση της...