Έγινε μπαμπάς στα 96 του χρόνια!

Παρ' ότι σύμφωνα με το κρατικό μητρώο είναι 96 χρονών, ο Ramajit Raghav από την Ινδία έγινε μπαμπάς! Ο 96χρονος και η 52χρονη σύζυγός του, Devi απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι παρά το προχωρημένο της ηλικίας και των δυο. Έτσι ο Raghav έγινε ο γηραιότερος άνδρας που γίνεται πατέρας. Μάλιστα, έκλεψε το ρεκόρ από τον εαυτό του (!) καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς το 2010 σε ηλικία 94 ετών!

Ο Raghav, πρώην πυγμάχος, εργάζεται ως αγρότης. “Ξυπνώ στις 5 το πρωί και πάω για ύπνο στις 8 το βράδυ. Τη μέρα δουλεύω στα χωράφια και κοιμάμαι 1-2 ώρες κάθε απόγευμα” δηλώνει στους Times of India. Ενώ σε ερώτηση πώς καταφέρνει να είναι γόνιμος παρά την ηλικία του, λέει πως οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής του και την αποχή από το αλκοόλ.

Με τη σύζυγό του έχουν άλλα δυο παιδιά τα οποία ο Raghav θέλει μια μέρα να δει πολιτικούς.

Αναφέρει ότι γνώρισε τη γυναίκα του πριν από 10 χρόνια όταν εκείνη είχε χάσει την οικογένεια της και δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ξεκίνησε να της μαθαίνει γιόγκα κι ερωτεύτηκαν.

Μάλιστα θυμάται ότι παλαιότερα έκαναν έρωτα 3-4 φορές κάθε βράδυ αλλά πλέον τα παιδιά τους είναι προτεραιότητα και έπρεπε να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την ερωτική τους ζωή...