Αυτός είναι ο Βασιλιάς της Νέας Γερμανίας

Το 2012, ο Πέτερ Φίτζεκ αυτοανακηρύχθηκε βασιλιάς της Νέας Γερμανίας . Η χώρα του εκτείνεται σε περιοχή 9 εκταρίων, με 3.500 υπηκόους (άνθρωποι που θεωρούν τον εαυτό τους πολίτη της Νέας Γερμανίας) και το "βασίλειο"  διαθέτει το δικό του νόμισμα, το Engel-Geld.

Θα μπορούσε να είναι αλήθεια αλλά πρόκειται για ένα φανταστικό κρατίδιο - μη αναγνωρισμένης χώρας, που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Φίτζεκ στην επικράτεια της Σαξονίας-'Ανχαλντ.

Μέχρι πρόσφατα, ο "βασιλιάς" κυβερνούσε τη Νέα Γερμανία ανενόχλητος και ειρηνικά ώσπου έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, του ζήτησαν το δίπλωμα του. Ο Φίτζεκ έδωσε το επίσημο έγγραφο της Νέας Γερμανίας, το οποίο φυσικά είχε παραχωρήσει ο ίδιος στον εαυτό του και δεν είχε καμία αξία. 

Ο Φίτζεκ αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο δικαστήριο. Στην αίθουσα του δικαστηρίου αποδείχθηκε ότι ο νυν βασιλέας και πρώην ιδιοκτήτης videoclub, είχε πολλές παραβάσεις και μάλιστα είχε συλληφθεί να οδηγεί χωρίς δίπλωμα άλλες 8 φορές. 

Τελικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, στην οποία ο... μονάρχης δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση. 

Μάλιστα, σε επιστολή του στο δικαστήριο, ο Φίτζεκ επιμένει ότι "η αρμοδιότητα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας δεν ισχύει για άλλους αρχηγούς κρατών" και υπογράφει ως Pluralis Majestatis  (οι βασιλικοί Εμείς) και Peter, Imperator Fiduziar (Peter, ο αξιόπιστος διοικητής).