Οκτώ λόγοι για τους οποίους θα απαρνιόμασταν το σεξ

Το κλισέ υπαγορεύει μόνο τη σοκολάτα ως κάτι ανώτερο του σεξ - και αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες και όχι σε όλες τις περιπτώσεις!

Η πιο πρόσφατη όμως από τις σχετικές έρευνες αποδεικνύει ότι , μπροστά στο δίλημμα "οργασμός ή καφεΐνη", η πλειοψηφία των ανθρώπων (αντρών και γενικών) θα διάλεγε το δεύτερο!  Μάλιστα, το 75% των ερωτηθέντων προτιμούσαν να μείνουν χωρίς ποτό, ίντερνετ ή σεξ για ένα χρόνο, παρά να μείνουν χωρίς καφέ!  

Μπροστά σε αυτά τα σοκαρίστηκα αποτελέσματα, η Huffighton Post συγκέντρωσε τα 8 πράγματα που θα μας έκαναν να απαρνηθούμε το σεξ (καφές και σοκολάτα συγκαταλέγονται στην κατηγορία "φαγητό")  από αντίστοιχες έρευνες, κυρίως σε ΗΠΑ και Καναδά.

Βάση λοιπόν των διαφόρων σχετικών ερευνών, ιδού τα 8 πράγματα για τα οποία μπορούμε να πούμε "όχι" στην ερωτική συνεύρεση:  

Ύπνος

Μια έρευνα του Συμβουλίου για Καλύτερο Ύπνο διαπίστωσε ότι το 12% των ανθρώπων θα προτιμούσε  μια νύχτα καλού, μοναχικού ύπνου από μια νύχτα  σεξ. Μερικές φορές πραγματικά είμαστε ΠΟΛΥ κουρασμένοι.

Κινητά τηλέφωνα (!) 

Μπράβο στην Apple. Οι Αμερικανοί είναι επισήμως πιο εξαρτημένοι από τα iPhones τους, από τις σεξουαλικές επιθυμίες τους. Σε έρευνα του περιοδικού Time τον Αύγουστο του 2011, αποδείχθηκε ότι το 33% των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν αν μείνουν μια εβδομάδα χωρίς σεξ, παρά να μείνουν χωρίς κινητό.

Κοπλιμέντα-φλερτ 

Αν και από κει ξεκινάμε λογικά για να προχωρήσουμε στα... ενδότερα, κάποιοι φαίνεται ότι προτιμούν το ερωτικό παιχνίδι με τα μάτια από το κυρίως πιάτο. 

Μια μελέτη του 2011 έδειξε  ότι οι φοιτητές των κολεγίων,  θα προτιμούσαν να ανεβάσουν το "εγώ" τους με φιλοφρονήσεις και κοπλιμέντα, λεκτικού και οπτικού τύπου, από το να  κάνουν κανονικό σεξ.

Μπέικον (το φαγητό, όχι ο συγγραφέας) 

Εντάξει, αντικειμενικά το μπέικον είναι πεντανόστιμο - ειδικά όταν είναι τραγανό - αλλά αξίζει να εγκαταλείψουμε το σεξ για χάρη του;

Σύμφωνα με γκάλοπ της ιστοσελίδας Canada.com, 43% των Καναδών είπε ναι.

Γενικά το φαγητό

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκαναν το 2012 οι ιστοσελίδες TODAY.com και Match.com το 39% των ελεύθερων γυναίκες θα προτιμούσαν να εγκαταλείψουν το σεξ για ένα χρόνο, παρά να στερηθούν το αγαπημένο τους φαγητό.

Ουδέν σχόλιον.

Σχολικές τσάντες (!) 

Το 2011, η εταιρία  εκπαιδευτικού λογισμικού Kno έκανε μια έρευνα σε κολεγιόπαιδα, με θέμα τι είναι πιο βαρύ, τα σχολικά βιβλία ή η αποχή από τα σεξ. 

Αν είχαν να διαλέξουν μεταξύ του να σέρνουν τις τσάντες τους για ένα χρόνο ή να μην κάνουν σεξ, το 25% των φοιτητών επέλεξε το δεύτερο. Τόση αγάπη για τη μάθηση!

Ίντερνετ 

Μια έρευνα του 2008 από την Intel,  διαπίστωσε ότι το 46%  των γυναικών ήταν πρόθυμο να παραιτηθεί από το σεξ για δύο εβδομάδες, αντί να χάσει την πρόσβαση τους στο Διαδίκτυο. Μόνο το 30% των ανδρών συμφώνησε μαζί τους.

Νιάτα

Πραγματικά, αυτό είναι ένα μακάβριο δίλημμα. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2013, η εταιρία καλλυντικών  Elizabeth Arden ρώτησε της γυναίκες αν θα εγκατέλειπαν το σεξ για ένα ολόκληρο χρόνο, με αντάλλαγμα να γεράσουν πιο αργά από το συνηθισμένο. 

Μπροστά στην προοπτική επιβράδυνσης  της διαδικασίας γήρανσης, το 21% των γυναικών απάντησε "ναι".