Η γυναίκα με τη γενειάδα νιώθει σέξι και ποθητή

"Επιτέλους αποδέχτηκα τον αληθινό μου εαυτό"

Η Rose Geil από το Όρεγκον των ΗΠΑ, είναι θα έλεγε κανείς, μια γενναία γυναίκα καθώς όχι μόνο τολμά και αποδέχεται τον εαυτό της ακριβώς έτσι όπως είναι αλλά και γιατί δε διστάζει να πει την ιστορία της δημόσια. Η 39χρονη, έχει υπερβολική τριχοφυΐα σε πρόσωπο αλλά και σώμα και παρά το γεγονός ότι καθημερινά ξυριζόταν, τώρα αποφάσισε να πετάξει τα ξυραφάκια και να αποδεχτεί το "νέο" της πρόσωπο. 

Η γυναίκα, ήρθε αντιμέτωπη με αυτή την άβολη κατάσταση από την ηλικία των 13, οπότε και άρχισε να ξυρίζεται καθημερινά - μια τελετουργία που τήρησε ευλαβικά και για τις επόμενες δεκαετίες. Αλλά αφότου είχε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης (λέιζερ κλπ), αποφάσισε να απαλλαγεί από όλα αυτά. "Το ότι άφησα τη γενειάδα, με έκανε πιο σίγουρη για τον εαυτό μου. Αισθάνομαι όμορφη και ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι κατά το παρελθόν. Είναι όμορφο όταν είναι κανείς ο εαυτός του", σημειώνει. 

"Στο σχολείο ήμουν πάντα στο περιθώριο. Δεν ταίριαζα, δε φορούσα μέικ απ και τα κατάλληλα ρούχα. Οι φίλοι μου δε το ήξεραν, κατάφερνα και το έκρυβα πολύ καλά. 'Ήταν εξουθενωτικό...", σημειώνει και εξηγεί ότι αισθάνεται "γυναίκα , σέξι και αισθησιακή. Νιώθω πιο θηλυκή και αυτό έχει πολύ λίγο να κάνει με την εμφάνισή μου: προέρχεται από τη στάση μου απέναντι στη ζωή και δίνω στον εαυτό μου την ελευθερία να είμαι αυτή που είμαι. Επιτέλους αποδέχτηκα τον αληθινό μου εαυτό".