“Ο Ιησούς παντρεύτηκε τη Μαρία Μαγδαληνή και έκαναν παιδιά”

Μια ανατρεπτική αποκάλυψη για τη ζωή του Υιού του Θεού κάνει το λεγόμενο "Χαμένο Ευαγγέλιο", ένα χειρόγραφο ηλικίας 1500 ετών, γραμμένο στα Αραμαϊκά, το οποίο έφεραν στο φως οι ειδικοί της Βρετανικής Βιβλιοθήκης.

Σύμφωνα λοιπόν με το Χαμένο Ευαγγέλιο, ο Ιησούς παντρεύτηκε τη Μαρία Μαγδαληνή και έκανε μαζί της παιδιά. Μάλιστα, αναφέρει πως η Παρθένος Μαρία ήταν η σύζυγος και όχι η μητέρα του Ιησού.

Το Χαμένο αυτό Ευαγγέλιο μετέφρασαν οι Barrie Wilson και Simcha Jacobovic, σύμφωνα με τους The Sunday Times. Όπως αναφέρει το άρθρο, πολλοί ειδικοί έχουν υποτιμήσει τη σημασία της μορφής της Μαγδαληνής. Σύμφωνα με τους μεταφραστές του Χαμένου Ευαγγελίου, η Μαγδαληνή εμφανίζεται σε πολλά από τα γνωστά και επίσημα Ευαγγέλια να συνοδεύει τον Ιησού σε πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Αναφορές στο γάμο της Μαγδαληνής και του Ιησού έκανε και ο Νίκος Καζαντζάκης, το 1953, στο έργο του "Ο Τελευταίος Πειρασμός" (κάτι που οδήγησε στον αφορισμό του έργου από την Εκκλησία) αλλά και ο Νταν Μπράουν στον "Κώδικα Ντα Βίντσι".

Ο εκδοτικός οίκος που ανέλαβε την έκδοση του Χαμένου Ευαγγελίου, ο Pegasus, ανακοίνωσε πως θα γίνει συνέντευξη Τύπου για το βιβλίο και πως περαιτέρω αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη.