Γιάφκες αντιεξουσιαστών πίσω από το 5απλό φονικό στην Αγία Νάπα

Σε πέντε φορές ισόβια καταδικάστηκαν χθες δύο κατηγορούμενοι από την Ελλάδα για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα της Κύπρου το 2012. 

Αμέσως μετά την καταδίκη του, ένας από τους δύο ισοβίτες, "έσπασε" και ζήτησε να μιλήσει στην αστυνομία για να υποδείξει τους ηθικούς αυτουργούς, ενώ μέχρι χθες αρνείτο κάθε ανάμειξη στον πενταπλό φόνο.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας "Πολίτης", ο Τάσος Τσεχιλίδης ζήτησε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, στην οποία κατονόμασε τον άνθρωπο που έδωσε το όπλο και τα χρήματα, αλλά και αυτούς που διέταξαν το συμβόλαιο θανάτου, που είχε ως βασικό στόχο τον Φάνο Καλοψιδιώτη.  

Πληροφορίες του "Π" αναφέρουν πως παραδέχθηκε τη σχέση του ίδιου και του Μαμαλικόπουλου- του δεύτερου ισοβίτη και εκτελεστή της σφαγής στην Αγία Νάπα-  με τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα και αποκάλυψε περιοχές που βρίσκονται κρυμμένα όπλα για τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι δύο ισοβίτες  καταδικάστηκαν για την πενταπλή δολοφονία, στις 23 Ιουνίου 2012 στην Αγία Νάπα, των φρουρών κύπριου επιχειρηματία που σχετίζεται με ηλεκτρόνιο τζόγο, καθώς για παράνομη μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β τύπου Γκλογκ και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών.   

Οι πέντε φρουροί, τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι, επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε δρόμο κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας. Οι δράστες τους είχαν στήσει καρτέρι και τους "γάζωσαν"  με πυροβόλα όπλα