Πορνοστάρ με Aids δεν χρησιμοποιούσε προφυλάξεις σε ερωτικές σκηνές

Χωρίς να έχει τίποτε άλλο παρά μία βαλίτσα γεμάτη ρούχα στη κατοχή της, η Cameron Bay ξεκίνησε να εκδίδεται ένα χρόνο πριν με την ελπίδα να ξαναχτίσει τη ζωή της. Λίγους μήνες αργότερα γύρισε την πρώτη σκηνή πορνό στη ζωή της, συμμετέχοντας σε όργιο μαζί με άλλα 10 άτομα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αφού γυρίστηκαν τουλάχιστον εννέα σκηνές, ανακάλυψε ότι ήταν φορέας του ιού HIV, κάτι για το οποίο κανείς δεν είναι σίγουρος πότε συνέβη.

Το απίστευτο βέβαια είναι ότι στη διάρκεια των τολμηρών σκηνών, κανένας από τους συμπρωταγωνιστές της δεν φορούσε προφυλακτικό, όπως είπε. Μία γυναίκα πρωταγωνίστρια της είπε: Μην το αποκαλύψεις ποτέ, γιατί κάποιοι θα σπεύσουν να σε αντικαταστήσουν”.

“Έμαθα ότι πάντα υπάρχει κάποια νεότερη και πιο σέξι, με διάθεση να κάνει κάτι που εσύ δεν μπορείς. Είναι ένας κόσμος ανθρωποφακικός”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στη Huffington Post. “Νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές από αυτήν. Τα προφυλακτικά θα μπορούσαν να είναι μία επιλογή”, συμπλήρωσε.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ψηφίστηκε νόμος στο Λος Άντζελες, με τον οποίο οι πρωταγωνιστές πορνό ταινιών πρέπει να φορούν προφυλακτικά. Όπως είπαν όμως οι εκπρόσωποι της πορνογραφικής βιομηχανίας, δεν έγινε τίποτα για να εξασφαλιστεί η εφαρμογή του νόμου.

Μετά το σεξ με πέντε άνδρες στην πρώτη σκηνή η Bay μολύνθηκε στα νεφρά και ήταν άρρωστη για εβδομάδες.

Της είπαν μάλιστα ότι τα προφυλακτικά ήταν προαιρετικά για το τελικό γύρισμα. Όπως μάλιστα αναφέρθηκε, της προσφέρθηκε ένα προφυλακτικό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.