Η Χίλαρυ πιο δημοφιλής από τον Ομπάμα

Η πιο αγαπημένη πολιτικός των Αμερικάνων αποδεικνύεται η Χίλαρι Κλίντον, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το υπουργείο Εξωτερικών και την πολιτική σκηνή

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση  που διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Quinnipiac, η πρώην επικεφαλής της διπλωματίας  των ΗΠΑ συγκεντρώνει την αγάπη των Αμερικανών με ένα εντυπωσικό 61%. Η Χίλαρυ Κλίντον είναι περισσότερο δημοφιλής από τον Μπαράκ Ομπάμα (54%), τον Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν (46%) και τον Γερουσιαστή της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο (27%),ο οποίος θεωρείται η μεγάλη ελπίδα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Το ποσοστό δημοφιλίας της Χίλαρι θυμίζει τα αντίστοιχα σαρωτικά νούμερα του Μπιλ Κλίντον, όχι μόνο την εποχή της προεδρίας του, αλλά και σήμερα.

Έτσι, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά αυτό που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της. Το να είναι δηλαδή το 2016 η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο. Όπως φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, εχει αρκετές πιθανότητες να ξαναβάλει την οικογένεια Κλίντον στο προεδρικό μέγαρο, αυτή τη φορά με την ίδια στον ρολο της... Πλανητάρχισσας.