Χάκερς υπέκλεψαν και ανέβασαν στο διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα της οικογένειας Μπους

Έρευνα για το περιστατικό διαδικτυακής υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της οικογένειας Μπους έχουν ξεκινήσει οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Χάκερ υπέκλεψε πληροφορίες από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και απέκτησε πρόσβαση στις διευθύνσεις και τα δεδομένα, τα οποία αφορούν τα μέλη της οικογένειας του Μπους.

Μάλιστα , ο χάκερ ανέβασε στο διαδίκτυο και αρκετά προσωπικά  στοιχεία και φωτογραφίες που αφορούν όλη την οικογένεια Μπους. Μάλιστα, σε μία φωτογραφία εμφανίζεται   ο 88χρονος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, σε κρεβάτι νοσοκομείου όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για βρογχίτιδα τον Δεκέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Smoking Gun , στον οποίο απέστειλε το υλικό ο χάκερ, “το άτομο ισχυρίζεται ότι  ότι είχε “ψάρεψε” πολλά πράγματα, όπως "ενδιαφέροντα μηνύματα" του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, του πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και άλλων μελών της οικογένειας Μπους.  

Στο εμπιστευτικό υλικό του χάκερ περιλαμβάνονται ακόμα κατάλογοι με τις διευθύνσεις κατοικίας, αριθμοί κινητών τηλεφώνων και e-mails από δεκάδες μέλη της οικογένειας Μπους, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώην προέδρων , των αδελφών και των παιδιών τους.  

Όλες οι δημοσιευμένες  φωτογραφίες και τα e-mails περιέχουν ένα υδατογράφημα  με το ψευδώνυμο του χάκερ, "Guccifer." , και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την κλοπή προσωπικών δεδομένων.