Έφηβη αυτοκτόνησε σε live μετάδοση στο Facebook!

Έδεσε μια θηλιά στην εσωτερική πόρτα του μπάνιου

Για δυο ώρες, η Naika Venant μετέδιδε live από το μπάνιο του σπιτιού της στο Μαϊάμι, όταν τελικά έβαλε μια θηλιά από μαντήλια στο λαιμό της και η απευθείας σύνδεση διακόπηκε απότομα. 

Η 14χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της, μεταδίδοντας την απελπισμένη πράξη της το βράδυ της Κυριακής, με live-streaming... Η μικρή ζούσε σε ανάδοχη οικογένεια και οι αρχές ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν το ανήλικο κορίτσι να αφαιρέσει τη ζωή της. Σύμφωνα με την Miami Herald, η Naika προσάρμοσε το μαντίλι -θηλιά στη γυάλινη πόρτα του ντους και τερμάτισε τη ζωή της στις 3 το πρωί. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Την αστυνομία ειδοποίησε μια φίλη της 14χρονης την οποία οι ένστολοι βρήκαν στο μπάνιο ενώ οι γονείς της κοιμόντουσαν στην κρεβατοκάμαρά τους. Παρά τις απελπισμένες προσπάθειές τους να τη σώσουν, ήταν ήδη αργά για το άτυχο κορίτσι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια πράξη μεταδίδεται μέσω των spocial media. Πριν μερικές ημέρες, ένα άλλο νέο κορίτσι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook. Ήταν η Katelyn Nicole Davis από το Cedartown της Τζόρτζια των ΗΠΑ, η οποία βγήκε live στο διαδίκτυο στις 30 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτοντας στην κάμερα ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μέλος της οικογένειάς της. Λίγο αργότερα, η κάμερα την κατέγραψε στην αυλή του σπιτιού της όπου απαγχονίστηκε από ένα δέντρο.