Νεαρή παντρεύτηκε τον 68χρονο παππού της χωρίς να το ξέρει!

Το ζευγάρι δε σκοπεύει να χωρίσει

Η ζωή τους κυλούσε ομαλά ως νιόπαντρο ζευγάρι, όταν ανακάλυψαν ότι τους ένωναν δεσμοί συγγένειας... Όταν ο 68χρονος εκατομμυριούχος από το Μαϊάμι των ΗΠΑ νυμφεύτηκε την 24χρονη αγαπημένη του, δεν περίμενε ότι τρεις μήνες μετά θα ανακάλυπτε ότι η κοπέλα ήταν κόρη του γιου του με τον οποίο είχε κόψει κάθε δεσμό. 

Αλλά, ο άντρας δεν σκοπεύει να διαλύσει το γάμο του γιατί, όπως λέει, έχει ήδη άλλους δυο αποτυχημένους γάμους στο ενεργητικό του. Ο 68χρονος, δεν επιθυμεί να δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα, έκανε πρόταση γάμου στην νεαρή σύντροφό του την Παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγο καιρό αφότου γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Ο ηλικιωμένος, είχε αποξενωθεί από τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο και είχε μετακομίσει μακριά τους όταν και ο δεύτερος γάμος του διαλύθηκε. 

Μετά το σοκ των διαζυγίων, γνώρισε την 24χρονη από το Τζάκσονβιλ, η οποία είχε εκδιωχθεί από την οικογένειά της. Όπως ο 68χρονος είπε στο Florida Sun Post, οι δυο τους ανακάλυψαν το συγγενικό δεσμό τους μέσα από τις οικογενειακές φωτογραφίες. 

"Όταν είδα τον πατέρα μου, με έπιασε απόγνωση...", είπε η νεαρή στην εφημερίδα. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι το ζευγάρι δεν σκοπεύει να καταφύγει στους δικηγόρους για διαζύγιο- αντ' αυτού, θα κάνουν τα πάντα για να πετύχει ο γάμος τους.