Απίστευτο βίντεο, δείχνει καθηγητή να χτυπά και να προσπαθεί να πνίξει μαθητή

Του πέρασαν χειροπέδες

Ένας βοηθός καθηγητή σε γυμνάσιο των ΗΠΑ, συνελήφθη όταν επιτέθηκε με εξαιρετικά βίαιο τρόπο, σε έναν 14χρονο μαθητή. Η πράξη οργής του ενήλικα, καταγράφηκε σε βίντεο, στα καρέ του οποίου φαίνεται ξεκάθαρα να ρίχνει τον νεαρό πάνω στα θρανία και στη συνέχεια να βάζει τα χέρια του γύρω από το λαιμό του. Ο 39χρονος εκπαιδευτικός, εργαζόταν στο Bay View High School, στο Μιλγουόκι, συνελήφθη για σωματική κακοποίηση ενώ το αγόρι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα, ευτυχώς ελαφρά, τραύματά του.

Το απόσπασμα, έκανε το γύρο του διαδικτύου σε χρόνο μηδέν, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται τι ώθησε τον καθηγητή σε αυτή την ειδεχθή πράξη.

Ο άντρας, χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις πριν σπρώξει τον 14χρονο, αρχικά πάνω στα θρανία και ακολούθως στο πάτωμα. Μεταξύ όλων, ο καθηγητής αποκάλεσε τον μαθητή και “αράπη”... Μαθητές που ήταν παρόντες στο περιστατικό, αρκέστηκαν να πουν, γράφει το nydailynews, ότι ο μαθητής ήταν αγενής, χωρίς να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες. Η διεύθυνση του σχολείου, απομάκρυνε τον καθηγητή και υποσχέθηκε πως θα ερευνήσει περαιτέρω το περιστατικό.