Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο ιδιοκτήτης της Philadelphia Enquirer

Ο συνιδιοκτήτης της εφημερίδας Philadelphia Enquirer, Λιούις Κατς, είναι ανάμεσα στα επτά άτομα που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στο Νιου Τζέρσι, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Κατς και έξι ακόμα άτομα, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά, συνετρίβη καθώς απογειωνόταν από το αεροδρόμιο Ατλάντικ Σίτι στο Νιου Τζέρσι και κατόπιν τυλίχθηκε στις φλόγες, μην αφήνοντας ελπίδες για επιζώντες.

Μόλις την Τρίτη, ο 72χρονος Λιούις Κατς και ο Τζέρι Λένφεστ εξαγόρασαν το ποσοστό των συνεταίρων τους στην επιχείρηση που ελέγχει την εφημερίδα Philadelphia Enquirer. “Θρηνούμε όλοι βαθιά την απώλεια του πραγματικού μου φίλου και συνιδιοκτήτη των Philadelphia Enquirer, The Daily News και Philly.com. Είναι μία βαριά απώλεια, όμως είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Ντρου Κατς, γιος του Λιούις, θα αντικαταστήσει τον πατέρα του στο διοικητικό συμβούλιο της νέας εταιρείας”, δήλωσε ο Λένφεστ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία ερευνώνται.