Ρόμνεϊ jr : Θέλω να δείρω τον Ομπάμα

Αρκετά οξύθυμος προέκυψε ο γιος του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ταγκ που δεν δίστασε να πει δημοσίως ότι βλέποντας τον Μπαράκ Ομπάμα να επιτίθεται φραστικά στον πατέρα του κατά την διάρκεια του δεύτερου ντιμπέιτ ένοιωσε την επιθυμία να τον ξυλοκοπήσει.

Ο 42χρονος Ταγκ Ρόμνεϊ, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βόρειας Καρολίνας σε ερώτηση για το πώς ένοιωσε όταν ο Ομπάμα χαρακτήρισε επανειλημμένα τον πατέρα του "ψεύτη", είπε: "ήθελα να σηκωθώ από την πολυθρόνα, να ανέβω στη σκηνή όπου γινόταν η τηλεμαχία και να ρίξω μία στον πρόεδρο, ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό, δεν θα το επέτρεπε η ασφάλεια του προέδρου".

Δήλωσε ακόμη πως η προεκλογική αναμέτρηση "έχει μεγάλο ειδικό βάρος για τους στενούς συγγενείς των δύο υποψήφιων προέδρων".

"Οι Δημοκρατικοί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να εμφανίσουν τον πατέρα μου όπως δεν είναι στην πραγματικότητα, αλλά θα συμφιλιωθούμε με αυτό, θα σφίξουμε απλά τις γροθιές μας", είπε ακόμα ο πρωτότοκος γιος του Ρόμνεϊ.