Τους περνάνε για μητέρα και γιο: Το ζευγάρι με το χάσμα των 30 χρόνων

Ο 20χρονος Eric Langley και η 50χρονη Jill Carpenter γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ και λένε ότι υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά.

Ο έρωτας χρόνια δε κοιτά, αλλά θέμα στα μίντια γίνεται! Ένα ζευγάρι από την ηλιόλουστη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, διαφημίζει τον έρωτά του στα μέσα ενημέρωσης χάρη στο ηλικιακό χάσμα που το χαρίζει - τριάντα χρόνια! Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος τους περνά για μητέρα και γιο, ο 20χρονος Eric Langley και η 50χρονη Jill Carpenter, λένε ότι υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. 

Οι δυο ερωτευμένοι γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο και έκτοτε αρέσκονται στο να... ξαφνιάζουν τον κόσμο που δείχνει μπερδεμένος με τον χαρακτήρα της σχέσης τους. Οι γονείς του 20χρονου, είναι νεότεροι από την αγαπημένη του, αρχικά έδειξαν την αντίθεσή τους στη σχέση του γιου τους πιστεύοντας ότι θα έπρεπε να βγαίνει με κάποια στην ηλικία του. Οι ίδιοι όμως, που είναι σχεδόν ένα χρόνι μαζί, παραμένουν ερωτευμένοι αποκαλύπτοντας και το μυστικό της σχέσης τους: Το εκπληκτικό σεξ!

«Στην αρχή ήμουν κάπως ντροπαλός στο να δείξω την τρυφερότητά μου δημόσια, αλλά η Jill με άρπαζε και φιλιόμασταν...Ο κόσμος σταματά και μας κοιτάζει αλλά δε μας ενδιαφέρει πια, απλά απολαμβάνουμε τη στιγμή. Έχασα πολλούς φίλους γιατί δεν καταλαβαίνουν... Η αγάπη δεν είναι έτσι, δεν με έλκει σεξουαλικά κανένα άτομο στην ηλικία μου... Δε μου αρέσουν οι συνομήλικοί μου, μου αρέσει ότι είμαι με μια ώριμη κυρία. Με ρωτάνε συχνά για την ερωτική μας ζωή και θέλοντας να διαλύσω τις φήμες, η Jill και εγώ είμαστε σεξουαλικά ενεργοί», λέει ο νεαρός. 

Η Jill, που διατηρεί καταφύγιο ζώων, δηλώνει ενθουσιασμένη με τον σύντροφό της λέγοντας πόσο ρομαντικός είναι: «Είναι πολύ έξυπνος, στοργικός και συζητάμε με τις ώρες. Μου λέει 'σ' αγαπώ' αρκετές φορές μέσα στη μέρα... επίσης έχουμε πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. Νομίζω είμαστε υπερσεξουαλικοί...», δηλώνει.