Τι έγινε σε τελετή στην Εκκλησία του Σατανά του Λος Αντζελες (βίντεο)

Αφαιμάξεις, δαιμονικές γάτες, τελετουργικά καταστροφής και διάλεξη από τον ελληνικής καταγωγής δρα Πολ Κουντουνάρις

Ο μεγαλύτερος ναός του Σατανά στον κόσμο βρίσκεται στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης αλλά έχει παραρτήματα σε 24 πόλεις των ΗΠΑ, ανάμεσά τους και το Λος Άντζελες. 

Εκεί έγινε πρόσφατα (το περασμένο Σάββατο)  μία ειδική τελετή- ολοήμερο… φεστιβάλ, που περιελάμβανε τελετουργικά καταστροφής, δαιμονικά τατουάζ, αφαιμάξεις αλλά και μία ομιλία σχετικά με τις δαιμονικές γάτες από τον ελληνικής καταγωγής συγγραφέα και φωτογράφο Πολ Κουντουνάρις, που θεωρείται ειδικός σε θέματα αποκρυφισμού και ο οποίος έχει επίσης μελετήσει σε βάθος, όπως υποστηρίζει, τις σεξουαλικές επαφές μεταξύ ζωντανών και νεκρών (!). 

Δεκάδες άνθρωποι πλήρωσαν από 66,6 δολάρια (τόσο κόστιζαν τα VIP) μέχρι 15 δολάρια για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην «μαύρη» εκδήλωση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πολλοί από αυτούς συμμετείχαν ντυμένοι αναλόγως, με gothic εμφανίσεις. Η μεγαλύτερη "μαύρη λειτουργία" έιχε απόλα: συναυλίες, κωμικό νούμερο από τον σατανιστή πολιτικό Στιβ Χιλ, τελετουργικό καταστροφής και αποκορύφωμα τη διαδικασία "αφαίμαξης" με την οποία ολοκληρώθηκε το... συνέδριο στις 2.45 τα ξημερώματα.