“Με βίαζαν και με βασάνιζαν κάθε μέρα επί εφτά χρόνια”

Μια εφιαλτική ιστορία

Μια γυναίκα που έζησε τη φρίκη του βιασμού και των βασανιστηρίων για εφτά χρόνια, όταν έπεσε θύμα απαγωγής στο δρόμο για το πάρτι ενός φίλου της, τώρα λέει ότι "μεταφέρεται με το νου αλλού", προκειμένου να αποδράσει από τον εφιάλτη που βιώνει στην καθημερινή της ζωή.  

Η Colleen Stan, ήταν 20 ετών όταν την απήγαγαν τον Μάιο του 1977, ο Cameron Hooker και η σύζυγός του Janice. Το αρρωστημένο ζευγάρι, μετέφερε το θύμα του στο σπίτι του στο Red Bluff, στη βόρεια Καλιφόρνια. 

Η νεαρή, άτυχη κοπέλα, ζούσε αιχμάλωτη ως σκλάβα του σεξ και πέρασε χρόνια κλειδωμένη σε ένα ξύλινο κουτί για 23 ώρες την ημέρα- την έβγαζαν μόνο για να τη βιάζουν και να τη βασανίζουν. 

"Πίστευα ότι θα πέθαινα", είπε η 59χρονη σήμερα γυναίκα στο περιοδικό People,  στο πλαίσιο μιας τηλεταινίας με τίτλο "The Girl in the Box". 

Η Colleen, μπήκε στο αυτοκίνητο των Hooker όταν εκείνη έκανε ωτοστόπ, κοντά στο σπίτι της στο δυτικό Όρεγκον. Αλλά αν και αρχικά το ζευγάρι έδειχνε φιλικό - είχαν και το μωρό τους μαζί-, γρήγορα τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Σύμφωνα με το περιοδικό, έπειτα από μιας ώρας ταξίδι, ο Cameron σταμάτησε το όχημα και απείλησε την 20χρονη με μαχαίρι, πριν τη δέσει και την αναγκάζει να μπει στο κουτί. 

Εκτός από το ξύλινοι κουτί, την έδενε με αλυσίδες κάτω από το κρεβάτι τους, την βίασαν και την βασάνιζαν όταν εφτά χρόνια αργότερα, το 1984 η γυναίκα τη βοήθησε να δραπετεύσει. 

"Έμαθα να πηγαίνω οπουδήποτε με το μυαλό μου", είπε η 59χρονη. "Απλά βγάζεις τον εαυτό σου από την πραγματική κατάσταση και πηγαίνεις κάπου αλλού", συμπλήρωσε. 

Ο Cameron Hooker καταδικάστηκε σε 104 χρόνια κάθειρξης ενώ η σύζυγός του αποδέχτηκε την ασυλία προκειμένου να καταθέσει κατά του συζύγου της - η γυναίκα μετά από χρόνια θεραπείας, τώρα ζει φυσιολογικά.

Η Colleen και ο Hooker... Πιστεύεται ότι η νεαρή είχε το "Σύνδρομο της Στοκχόλμης"