Οι πέντε αδελφές που υπηρετούσαν ταυτόχρονα στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα

Προέρχονται από πολυμελή οικογένεια

Είναι πέντε αδελφές, πέντε δυναμικές γυναίκες που εκτός από το DNA μοιράζονται και μια κοινή καριέρα.

Το αμερικανικό δίκτυο, ABC, αφιέρωσε στις αδελφές Holmes ένα εκτενές αφιέρωμα μιας και αποτελούσαν (η μια αποστρατεύτηκε) την "υπέροχη πεντάδα" του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης. Γνωρίστε τις Juanita Holmes, υπαρχηγό, Janice Holmes αστυνόμος, Estella Holmes και Selena Holmes αρχιφύλακες και Bernice Holmes αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αρχιφύλακα.

"Χτένιζα τα μαλλιά τους, τις βοηθούσα με τα μαθήματα, μαγείρευα..." λέει η μεγαλύτερη όλων, Juanita στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Good Morning America. "Ο Θεός, με προετοίμαζε για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο", συμπληρώνει ενώ η αδελφή της Janice συνέχισε λέγοντας ότι μεταξύ τους είναι ανταγωνιστικές. "Και εγώ είμαι η νικήτρια!", λέει γελώντας, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να γίνει το αφεντικό της Juanita σε λίγα χρόνια. 

Όλες οι αδελφές, ακολούθησαν τα βήματα της Benice, η οποία ήταν η πρώτη που κατατάχθηκε στην αστυνομία έπειτα από παρότρυνση φίλου. 

Οι αδελφές Holmes μεγάλωσαν στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και είναι τα πέντε από τα συνολικά 13 παιδιά της οικογένειας.

"Πάντα είχαμε καλή σχέση μεταξύ μας, αλλά τώρα που είμαστε αστυνομικοί μπορεί να βασιστεί ο ένας στον άλλο...", λέει η Estella.