Ετοιμάζουν τo νέο… τέρας – λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ

O 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα έχει κερδίσει απλά τις εκλογές, αλλά και ένα καινούργιο αυτοκίνητο!

Η κρατική υπηρεσία ασφαλείας μίσθωσε καινούργια προεδρική λιμουζίνα για τελευταία φορά το 2013, και φέτος ένα νέο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο όχημα, η ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του οποίου κρατούνται προς το παρόν μυστικά, είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από μία φωτογραφία που δημοσιεύει το autoblog.com στην Αμερική και αναδημοσιεύει το  Foxnews.

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι σχεδιασμένο να μοιάζει με sedan της Cadillac, φοράει μία βαριά τεθωρακισμένα μηχανή, η οποία διαθέτει πετρελαιοκίνητο σασί φορτηγού. Ωστόσο οι λεπτομερείς προδιαγραφές του παραμένουν προς το παρόν ένα μυστήριο.

Το παρατσούκλι του είναι "The Beast" (το τέρας).

Ο εκπρόσωπος της General Motors, ο οποίος μίλησε στο Foxnews χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει εάν η αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζει καινούργια προεδρική λιμουζίνα, παρόλ’ αυτά οι τα γεγονότα πιστοποιούν ότι η GM έχει υπογράψει τρία συμβόλαια για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ το όχημα εικονίζεται στην κατασκοπική φωτογραφία του autoblog που βλέπετε στη συνέχεια, και μοιάζει με Cadillac. Στην εμφάνιση έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος και σχήμα με το αυτοκίνητο του Ομπάμα(το αυτοκίνητο της εξωτερικής φωτογραφίας).