Σε πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Ρόμπιν Ουίλιαμς

​Σε πολύ στενό κύκλο, στο σπίτι του στο San Francisco θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, η κηδεία του διάσημου Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα, βυθίζοντας τη παγκόσμια κοινότητα σε θλίψη.

Σύφωνα με τα αμερικανικά μέσα, πολύ λίγοι, στενοί φίλοι και οι κοντινοί  συγγενείς  ανάμεσα τους και τα τρια του παιδιά: ο 31χρονος Ζακ, η 25χρονη Ζέλντα και ο 22χρονος Κόντυ- θα αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο σε μια σεμνή τελετή, στο Bay Area του San Francisco, όπου γυρίστηκε και η ταινία στην οποία χάρησε απλόχερα το γέλιο ο Ουίλιαμς, Mrs. Doubtfire.  

 Η επιλογή του συγκεκριμένου μέρους, μάλιστα, δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος το αγαπούσε και το αποκαλούσε «σπίτι» του. 

Για να μπορέσουν οι εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον πλανήτη να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό, είχε τεθεί στο τραπέζι η πρόταση να κινηματογραφεί η κηδεία και να μεταδοθεί ζωντανά, όπως είχε γίνει και με την κηδεία του Michael Jackson το 2009.

Όμως, η οικογένεια τελικά απέρριψε αυτό το σενάριο " επειδή ο Ρόμπιν δεν θα ήθελε να υποφέρουν άλλο οι θαυμαστές του. Η κηδεία του θα δημιουργούσε πολύ θλιβερά συναισθήματα. Αν και ίδιος υπέφερε μέσα του, ήθελε πάντα οι άνθρωποι γύρω του να είναι ευτυχισμένοι"....

Πάντως- προς τιμήν του αξέχαστου ηθοποιού - τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί μια φιλανθρωπική βραδιά κωμωδίας στο «Throckmorton Theatre», του Mill Valley, στην Καλιφόρνια, όπου ο διάσημος, ταλαντούχος ηθοποιός είχε δώσει στο παρελθόν το παρόν.