Οι τελευταίες φωτογραφίες του Ρόμπιν Ουίλιαμς πριν αυτοκτονήσει

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι τελευταίες φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς εν ζωή, τις οποίες δημοσιεύει η ιστοσελίδα TMZ.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρευρέθηκε σε δεξίωση, σε γκαλερί στο Σαν Φρανσίσκο, μία μόλις ημέρα πριν αυτοκτονήσει και αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες του εν ζωή. 

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στη γκαλερί το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Suzan Shneider, ντυμένος στα μαύρα, αδύναμος και καταβεβλημένος.   

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη Mark Jaeger - ο οποίος και εξέθετε τα έργα του στη γκαλερί - ο Ουίλιαμς παρέμεινε στην εκδήλωση για περίπου μία ώρα. Εδειχνε σε καλή διάθεση, μιλούσε με τους άλλους καλεσμένους και δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ. 

Το γεγονός ότι ο ηθοποιός ήταν καθαρός από αλκοόλ και ναρκωτικά αλλά αυτοκτόνησε επειδή έπασχε από κατάθλιψη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι είχε Πάρκινσον, ανακοίνωσε την Πέμπτη η σύζυγός του.   

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Βρέθηκε κρεμασμένος με μία ζώνη σε δωμάτιο του σπιτιού του, με τις φλέβες του κομμένες, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.