Τα μυστικά των… πάρτι θα μάθει ο Χάρι στο μικρό πρίγκιπα

Τη διασκέδαση θα μάθει ο πρίγκιπας Χάρι στο μικρό του ανιψιό, σύμφωνα με όσα ο ίδιος λέει. Δηλώνει ενθουσιασμένος με την έλευση του μωρού στο παλάτι και ετοιμάζεται να του διδάξει πως θα κάνει επιτυχημένα πάρτι!

Ανταποκρινόμενος στον τίτλο του πιο... ζωηρού της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος αδερφός του Ουίλιαμ, διαβεβαίωσε ότι ως θείος του Γεώργιου-Αλέξανδρου Λουδοβίκου θα φροντίσει να μάθει στον ανιψιό του όλα τα μυστικά για να περνάει καλά.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης σε φωτογραφική έκθεση στο Λονδίνο, ο θείος Χάρι έκανε γνωστό ότι έχει ήδη κρατήσει στην αγκαλιά του τον νεοαφιχθέντα πρίγκιπα- που έχει "πλαντάξει στο κλάμα" όπως είπε- και δήλωσε ότι είναι "φανταστικό" που ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια.

Ο μικρός, προηγείται στην σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, αφού είναι τρίτος, ενώ ο 28χρονος θείος του Χάρι, έρχεται τέταρτος.

Όταν ρωτήθηκε, ποια είναι η αποστολή του ως θείου, ο Χάρι δήλωσε: "Πρέπει να διασφαλίσω ότι ο ανιψιός μου θα έχει καλή ανατροφή, ότι δεν θα πάθει κακό και ότι θα διασκεδάσει. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στους γονείς".

Μάλιστα πρόσθεσε χαριτολογώντας: "Ελπίζω μόνο ο αδερφός μου να ξέρει πόσο ακριβά χρεώνω το μπέιμπι-σίτινγκ".