Πριν δυο χρόνια εκείνος ήταν κορίτσι και εκείνη άνδρας

Πριν δυο χρόνια ο Arin Andrews ονομαζόταν Emerald και η Katie Hill, Luke. Έγιναν ζευγάρι απλά άλλαξαν "θέσεις". Γιατί σήμερα το κορίτσι εκείνο (η Emerald) είναι το αρσενικό του ζεύγους και εκείνος (ο Luke) το θηλυκό.

Και οι δυο αποφάσισαν να κάνουν εγχείριση αλλαγής φύλου και να είναι μαζί και πάλι, μόνο αυτή τη φορά εκείνη σαν άνδρας και αυτός σαν γυναίκα.

Πέρυσι η Katie, 19 ετών, έκανε την επέμβαση. Μόλις τον περασμένο μήνα ο Arin, 17 ετών, που πηγαίνει ακόμη σχολείο, έκανε εγχείριση αφαίρεσης μαστών.

"Ανέκαθεν μισούσα τα στήθη μου. Ένιωθα ότι δεν άνηκαν εκεί που ήταν. Πια νιώθω επιτέλους άνετα με το σώμα μου" λέει. "Μπορώ να πάω στην πισίνα, να σηκώσω βάρη και κανείς δεν κοιτά περίεργα, νομίζουν ότι είμαι αγόρι... Μπορώ να είμαι ένα κανονικό αγόρι" προσθέτει.

Λέει δε πόσο ευτυχισμένος είναι που έχει την Katie στη ζωή του και την οικογένεια του να τον στηρίζει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν δυο χρόνια σε μια ομάδα για τη στήριξη των εφήβων που θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου. Έκτοτε είναι αχώριστοι.

"Για μένα ο Arin είναι ο Arin μου. Πάντα ήταν αρρενωπός για μένα" λέει η Katie.

H Katie (σήμερα) σε ηλικία 5 ετών

 Kαι ο Arin σε μικρή ηλικία

"Επειδή έχω αλλάξει κι εγώ φύλο καταλαβαίνω τον Arin καλύτερα από τον καθένα" συνεχίζει.

Κανένας τους δεν πέρασε εύκολα. Έπεσαν θύματα λιντσαρίσματος και αναγκάστηκαν να αλλάξουν σχολεία όταν μαθεύτηκε ποιοι ήταν. Οι καλύτεροι τους φίλοι σταμάτησαν να τους μιλούν.

Όμως πια έχουν ο ένας τον άλλο.

Οι ειδικοί επισημαίνουν τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στη ζωή ενός εφήβου που έχει σοβαρό πρόβλημα με το φύλο του στο να προχωρήσει σε αποφάσεις που θα του χαρίσουν μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Πηγή: thesun