O Μοσκοβισί, η 25χρονη ερωμένη του και ο γάτος ο Άμλετ…

Είναι ίσως μια αρκετά "βαρετή" περσόνα: ο Πιερ Μοσκοβισί, ο 55χρονος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, το πολύ - πολύ να απασχολήσει το διεθνή Τύπο με καμιά δήλωση του για το ευρώ ή την οικονομική κρίση. Τι έχουν πάθει όμως τα μέσα ενημέρωσης και ασχολούνται τώρα τόσο μαζί του;

Μα για την προσωπική του ζωή! Την ελκυστική και κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του Μαρί Σαρλίν Πακό και το γάτο τους, τον Άμλετ!

Το ζευγάρι ζει εδώ και 5 χρόνια μαζί ωστόσο η σχέση τους ουσιαστικά μαθεύτηκε μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε η 25χρονη Πακό στη γαλλική εφημερίδα "Le Pays".

Εκείνη μιλά για έναν "απλό και τίμιο άνθρωπο", με τον οποίο μοιράζεται το πάθος της για τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία. Εκείνος παραδέχεται ότι εκείνη είναι "φάρος στις καταιγίδες" του.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας, μαζί απολαμβάνουν το καλό φαγητό και τις παλιές ταινίες γουέστερν.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2007 στο στάδιο Bonal a Sochaux όπου είχε εκλεγεί ο Σοσιαλιστής πολιτικός.

Όταν εκείνος λείπει σε συνόδους κορυφής και Eurogroups, ο γάτος Άμλετ, κρατά παρέα στην 25χρονη.

Πάντως, παρά το αυστηρό προφίλ του, ο Μοσκοβισί είχε πολύ άστατη ερωτική ζωή με ουκ ολίγες συντρόφους. "Το ξέρω ότι παλιά είχε μία περιπετειώδη ζωή, εξάλλου ποτέ δεν κρύφτηκε. Τώρα όμως ο Πιερ έχει αλλάξει. Τα τελευταία χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μιλάμε για το μέλλον της σχέσης μας. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διακριτικά τα ΜΜΕ για να έχουμε μία κανονική σχέση. Σήμερα , είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί", δηλώνει ωστόσο η Πακό για τον άνδρα της ζωής της.