“Είμαστε όλοι πόρνες” φωνάζουν οι οπαδοί του Μπερλουσκόνι στη Ρώμη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καταδικαστική απόφαση στην υπόθεση Ρούμπι-γκέητ και υπέρ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι διοργάνωσαν σήμερα στο κέντρο της Ρώμης υποστηρικτές του Καβαλιέρε.

Με το σύνθημα "Είμαστε όλοι πόρνες, όχι στην πουριτανή δικαιοσύνη" (siamo tutti puttane, no alla giustizia puritana) περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Piazza Farnese σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο διευθυντής της δεξιάς εφημερίδας "Il Foglio", Τζουλιάνο Φερράρα (φωτ), ο οποίος μάλιστα  έκανε την εμφάνισή του στη συγκέντρωση υπό τους ήχους του κομματιού Ruby Tuesday των Rolling Stones.

Παρούσα στη συγκέντρωση ήταν και η νεαρή αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι, η 28χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, που είπε στους δημοσιογράφους: "Δεν είμαι πόρνη, όπως δεν είναι και η Ρούμπι". Τους ενημέρωσε μάλιστα πως ο Καβαλιέρε δεν γνωρίζει ότι βρέθηκε στη συγκέντρωση γιατί θα την εμπόδιζε.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε για το σκάνδαλο Ρούμπι σε επτά χρόνια φυλάκιση και ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.