Ο Ντεπαρντιέ με την πετσέτα σε ρόλο Στρος-Καν

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το αναμενόμενο τρέιλερ της ταινίας με θέμα την σεξουαλική ζωή και το σκάνδαλο του Στρος Καν και της καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, που σήμανε και το τέλος της καριέρας του  πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ. 

Στην ταινία “Welcome to New York»,  ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ερμηνεύει τον Ντομινίκ Στρος Καν και, από ότι δείχνουν οι πρώτες εικόνες, η ταινία του Εϊμπελ Φεράρα διαθέτει πολλές πικάντικες σκηνές από την σεξουαλική ζωή του Στρος Καν.

Μάλιστα, το τρέιλερ  δείχνει μια σειρά τολμηρών σεξουαλικών επαφών με “πρωταγωνιστή” στις περισσότερες λήψεις τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, με μουσική υπόκρουση ντίσκο και πολλούς αναστεναγμούς. Λίγο πριν το τέλος, ο Ντεπαρντιέ εμφανίζεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ανοίγοντας την πόρτα στην καμαριέρα, τυλίγοντας στη μέση του μόνο μια πετσέτα...

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες της ταινίας, η Ζακλίν Μπισέ, με αυστηρό ταγιέρ και τα χέρια σταυρωμένα σε ένδειξη αποδοκιμασίας, ερμηνεύει μια προφανώς μαχητική Αν Σενκλέρ. Ο ρόλος προοριζόταν αρχικά για την Ιζαμπέλ Αντζανί, αλλά η Γαλλίδα ηθοποιός δεν δέχτηκε το ρόλο αυτό για να μην συμμετάσχει σε "μια καταστροφική εισβολή στην ιδιωτική σφαίρα αυτών των δύο προσωπικοτήτων".

Σύμφωνα πάντως με την εταιρεία παραγωγής της ταινίας, Wild Bunch, η οποία καταγγέλλει τη "διαρροή" αυτή, οι εικόνες αυτές "αποτελούν ειδικό υλικό προώθησης που παρουσιάζεται σε πιθανούς ξένους αγοραστές" στην αγορά των Καννών, που δεν προοριζόταν "για το ευρύ κοινό".